Vores Langtur

Afsted igen.

 

Fra 2010 til 2011 havde vi orlov i halvandet år hvor vi var på langfart. Det kan du læse om på vores gamle hjemmeside. Da vi kom tilbage fandt vi hurtigt ud af at det er stærkt vanedannende at være på langfart. Vi vil derfor af sted igen.

Planen er at vi i foråret 2019, når Per er stoppet med at være arbejdsramt, tager af sted igen. Allerede nu er vi i fuld gang med at forberede båden til en ny tur. Læs mere på Båden. Vi sejler i maj 2019 til Skotland og igen gennem Caledonia kanalen. Derfra gennem de Irske hav til syd Irland. Vi sejler herfra til Azorerne for bl.a. se de sidste 3 øer som vi ikke nåede sidst vi var på Azorerne.

Vi vil ikke være af sted igen i halvandet år i træk, så vi tager nok en tur til Danmark efter nogle måneder og det kommer nok til at passe at første Danmarkstur bliver fra Azorerne.

Når vi kommer tilbage til Azorerne sejler vi til de Kanariske øer hvor vi vil bliver vinteren over, og igen i løbet af vinteren vil vi tage en tur til Danmark.

Når foråret kommer til Middelhavet sejler vi til Gibraltar og derfra ind i Middelhavet. Planen er at komme til Malta måske med et smut til Sardinien på vejen. Fra Malta til Grækenland og Tyrkiet med en afstikker tilbage til Danmark (med fly).

Hvad vi gør derefter har vi ikke planlagt endnu. Heldigvis har vi denne gang ingen slutdato, så vi kan gøre hvad vi lyster.