Besætningen

Hvem er vi

Besætningen består af Susanne og Per

Susanne

Susanne er født i 1961. Er uddannet sygeplejerske. Har speciel uddannelse indenfor vandladnings og afføringsproblemer. Er uddannet akupunktør. Susanne er bådens 1. styrmand, hovmester til havs, skibssygeplejerske, tovværksmester og webmaster. Susanne startede med at sejle i 2006, og har nydt hver en time på vandet. Hun tog Duelighedstegn i 2007, og FTLF’ s Tidevandskursus i 2009, samt Flodskipper (C.E.V.N.I)

Når hun ikke sejler, nyder hun at flette pil.

 Susanne giftede sig med Per i 1985 (samme år som FTLF  blev dannet)

Per

Per er født i 1956, og er uddannet lærer, men har arbejdet med IT siden 1998, men gik på pension i 2019. Per er bådens ubestridte kaptajn med ret til at uddele ordre omkring sejlads (og han har Susannes tilladelse til det). Han er bådens elektriker og motor mand. I land fungerer han som hovmester. Per har i ligeså mange år som Susanne været gift. Han tog Duelighedstegn i 2007 og VHF/SRC certifikat, Flodskipper (C.E.V.N.I) og Y3 i 2008 og Tidevandskursus i FTLF i 2009. Har haft radioamatør licens siden 1972. Af og til dykker han og har CMAS** samt PADI Open Water dykkercertifikat. Når han ikke sejler bruger han meget af sin tid på at forbedre båden, desuden roder han med Vintage HF radioer og har en forkærlighed for gamle Heathkit SSB radioer.
Sammen har vi døtrene Sine og Maja. Sine er gift med Morten. De har sammen Ellen og  Viktor. Maja er gift med Søren. De har sammen døtrene Gry og Nanna.